Must-have apps for parents

Er bestaan duizenden apps die ons leven mooier en eenvoudiger maken. Ongetwijfeld heb je de Stampix App al gedownload om de vele foto’s van je kroost te printen. 😉 Maar wist je dat er nog een aantal gratis apps bestaan die echt onmisbaar zijn voor ouders? Nu de eerste schooldag nadert, kan je als ouder onderstaande apps zeker gebruiken. 

  • REMEMBER THE MILK

Remember the milk is een handige to-do app waardoor je nooit meer iets vergeet. Je kan eenvoudig een familiekalender opzetten en synchroniseren met Google Calender. Je kan specifieke taken toewijzen aan elkaar en nog veel meer! Zo vergeet papa nooit meer de melk en zorgt dochterlief dat de was uithangt voor jullie thuis zijn. 😊

  • PARC

Parcapp is een ouder community app waar je de leukste kindvriendelijke activiteiten en events kan vinden. In de agenda zie je een overzicht van leuke activiteiten in de buurt en je kan deze makkelijk delen met bevriende ouders. 

“Managing the life of your kids? A walk in the PARC!”

  • LIFE 360

Is het de eerste keer dat je kind alleen naar school moet met de fiets, het openbaar vervoer of te voet? Dan begrijpen we dat je als ouder wat nerveus bent. Je wil natuurlijk zeker zijn dat je kind veilig is aangekomen. 

Via Life 360 kan je jouw schoolgaande jeugd volgen op hun route naar school, zo weet je zeker dat ze goed zijn aangekomen: safety first! 💪

  • BSIT
Bsit is zonder twijfel een onmisbare app voor ouders. Via de Bsit app vind je snel en eenvoudig een betrouwbare babysitter. Kortom, zonder zorgen genieten van wat verdiende vrije tijd!
  • EHBO-app

Een ongeluk is snel gebeurd, maar wat moet je nu juist wel en juist niet doen bij een ongeluk?

Met deze handige EHBO-app van het Rode Kruis heb je altijd alle EHBO-instructies binnen handbereik. Zonder twijfel een must-have voor iedere ouder!

Share this post

Comments are closed.